Xarxes i comunicacions

Xarxes i comunicacions

La divisió de comunicacions de NOVTEC S.L. és l' àrea de negoci que va néixer per donar serveis a les empreses que tenen necessitat de comunicacions entre les seves delegacions i/o connexions a Internet d’alta velocitat.

NOVTEC S.L es dedica a oferir als seus client solucions reals a les seves necessitats. Si necessita unir dues delegacions, no ofereix Internet a cada una i les connecta, sinó que enllaça físicament les dues seus amb aparells dedicats, oferint amples de banda reals i simètrics de 54Mb/s a 400Mb/s.
 
Xarxes i comunicacions

 

Ens ocupem d’enllaçar les seus mitjançant punts wifi propis repartits pel territori, i si alguna de les zones no te cobertura, busquem la millor ubicació on instal·lar un nou punt d’enllaç per presentar  la proposta al client.

Utilitzem equips d’última generació i els millors especialistes en cada camp per portar a terme instal·lacions fiables, segures i duradores.

 

Alguns del beneficis que podràn obtindré amb l’enllaç de les delegacions i la seu són:

  • Supressió de connexions a Internet a cada delegació.
  • Supressió de les línies de telèfon a les delegacions per la centralització amb la seu.
  • Eliminació de llicències d’accés remot a les aplicacions
  • Possibilitat d’instal·lar aplicacions Client-Servidor clients de les delegacions com si estiguessin a la central i a alta velocitat.
  • Reducció dels punts de control d’accés a la xarxa inalàmbrica per oferir més seguretat.
  • Simplificació en l’entrada de dades i millor experiència per l’usuari.

A més de l’enllaç entre seus i delegacions podem oferir connexions a Internet d’alta velocitat de fins a 400Mbps.