La nostra empresa

PIME catalana situada a la província de Barcelona amb àmbit estatal. Aportem anys d'experiència dins el sector de la informàtica i les comunicacions per millorar els resultats dels negocis dels nostres clients. Som una empresa amb un tracte proper amb el client i amb una gran implicació per aconseguir la seva plena satisfacció en tots els nostres projectes i serveis.  Els nostres clients són empreses amb volums i sectors molt diferents però en tots els casos apliquem tota la nostra experiència, esforç i coneixements tècnics per assessorar i portar a terme els projectes amb les màximes garanties d'èxit.

Aportem idees innovadores, de futur, optimitzades, simples o complexes tècnicament però sempre viables perquè tot el que proposem és perquè som capaços de portar-ho a terme. És per aquesta raó que els nostres clients ens confien les seves problemàtiques o nous plans de negoci perquè aplicant la tecnologia els ajudem a posar-los en marxa, garantint-los un retorn de la inversió ràpid en beneficis, estalvi, millora del producte, efectivitat, reducció d'errors i/o entre molts altres.

 

Estem especialitzats en aquelles empreses que no volen quedar-se enrere ni perdre el tren de les noves tecnologies de la informació ben aplicades al seu negoci. 

 

Alguns dels nostres clients:

Salgot Cafes Novell Joselito
Ortrade Betara Pizza Torino
Controltemp Magasalfa

Autoneum

Sin título-1.jpg